اولین کشت نشاء مکانیزه برنج شهرستان با حضور فرماندار شفت در روستای شالده انجام شد. از مهمترین مزایای کشت مکانیزه کاهش هزینه تولید و افزایش محصولات در واحد سطح است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی گیل آمارد به نقل ازدیارمیرزا،  اولین کشت نشاء مکانیزه برنج شهرستان شفت صبح امروز (سه شنبه) با حضور مهدی نقدی فرماندار شفت، مدیر جهاد کشاورزی و رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) در روستای شالده بخش مرکزی انجام شد.

فرماندار شفت با بیان اینکه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی بسیار ضروری است، افزود: باید کشاورزی را از حالت سنتی به مکانیزه تبدیل کنیم و با بهره گیری از روش‌های علمی می‌توانیم برای پیشرفت کشاورزی و کاهش هزینه‌ها و مصرف بهینه آب گام‌های مؤثری برداریم.

نقدی گفت: از مهمترین مزایای کشت مکانیزه کاهش هزینه تولید و افزایش محصولات در واحد سطح است.

در ادامه یوسف نژاد مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت گفت: در سال زارعی جاری ۷۰ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان معادل ۱۰ هزار هکتار از ۱۴ هزار و ۳۳۶ هکتار به صورت مکانیزه کشت می‌شوند.

شهرستان شفت با دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب، چهار دهستان جیرده، ملاسرا، چوبر، نصیر محله و ۱۰۲ روستا و ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و بالغ بر ۱۴۳۳۶ هکتار اراضی شالیزاری دارد که در این زمین‌ها سالانه ۴۵ هزار تن برنج سفید تولید می‌شود

By admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *