با حضور دکتر عباسی نماینده عالی دولت در گیلان طرح سالمسازی دریا در ۱۰ شهرستان گیلان آغاز شد.
دکتر اسدالله عباسی غروب امروز (پنجشنبه) در جشنواره و مراسم نمادین آغاز فعالیت طرحهای سالمسازی دریا، با بیان اینکه هرساله تعداد قابل توجهای مسافر به سواحل این استان سفر میکنند، اظهار کرد: در گیلان سواحل بسیار زیادی با ویژگیهای قابل توجه وجود دارد که اگر بتوان از این ظرفیت به خوبی بهرهمند شد بسیار در عرصههای مختلف به توسعه استان کمک میکند.
وی با تاکید بر نقش سرمایهگذار در توسعه سواحل استان گفت: باید در گیلان برای سرمایه گذاران در هر حوزهای فرش قرمز پهن کنیم و سرمایه گذاران فعال در حوزه سواحل هم باید از بومیان این استان برای ایجاد اشتغال استفاده کنند.
استاندار گیلان با اشاره به وجود ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی در این استان بیان کرد: بخشی از سواحل موجود در گیلان در مناطق شهری و بخشی دیگر در مناطق روستایی قرار دارد و به این منظور فرمانداران مکلف به برگزاری جلسات با سرمایه گذاران حوزه سواحل هستند.
دکتر عباسی با اشاره به اجرایی شدن طرح سالمسازی دریا در این استان بیان کرد: باید فرمانداران مناطق ساحلی که سالمسازی شده است را برای گردشگران بومی و غیر بومی معرفی کنند تا دیگر شاهد غرق شدن هموطنانمان در سواحل نباشیم.
وی از شناسایی ۳۰۰ نقطه خطر آفرین در سواحل گیلان خبر داد و تصریح کرد: با بررسیهای به عمل آمده تاکنون در ۱۰ شهرستان این استان ۳۰۰ نقطه خطر آفرین و شنا ممنوع و همچنین ۳۰ طرح سالمسازی دریا شناسایی شده است.
نماینده عالی دولت در گیلان، مردم این استان را مردمی ولایتمدار و دیندار برشمرد و گفت: مسافران و گردشگران باید در سواحل استان تمامی شئونات اسلامی و فرهنگی را رعایت کنند و در همین راستا دستوراتی به متولیان امر داده شده است.
دکتر عباسی با بیان اینکه احداث بازارچههای محلی در سواحل گیلان باید مورد توجه فرمانداران قرار گیرد، افزود: در این بازارچهها میتوان انواع محصولات کشاورزی و صنایع دستی را به منزله ظهور گذاشته و برای بومیان اشتغال ایجاد شود، لذا باید مناطقی در سواحل استان در این خصوص شناسایی شود.
وی با تاکید بر استفاده بهینه از طرح آزادسازی سواحل در گیلان به منظور ایجاد اشتغال پایدار و سرمایهگذاری بخش خصوصی تصریح کرد: آزادسازی سواحل به معنای رهاسازی نبوده و متولیان امر به ویژه فرمانداران و منابع طبیعی باید حریم ازاد شده را با نظارت کامل در اختیار بخش خصوصی قرار دهند.
خانم مسرور مدیر دهکده گردشگری با تشکر از حمایت های مسئولین فعلی استان و شهرستان در بازگشایی مجدد عنوان کرد : مجموعه گردشگری در عسکرآباد دهکا به اشتغال جوانان به ویژه جوانان بومی توجه ویژه ای دارد در طول مدت فعالیت دهکده همین مسیر حرکت کرد و حتی در مدت زمان تعطیلی دهکده حقوق کارکنان پرداخت شد.
مسرور در ادامه افزود: چنانچه مجوز های لازم صادر شود در همین جمع قول می دهم ۸ الی ۹ ماه آینده اولین پارک آبی رو باز را داشته باشیم. دو پارک آبی در مساحت یک هکتار برای آقایان و بانوان با رعایت موازین اسلامی و شرعی احداث خواهد شد.
گفتنی است این همایش به مناسبت شروع فعالیت طرح سالم سازی با برنامه های جنگ شادی، مسابقه، موسیقی سنتی و… براساس اعلام تردد شمار مجموعه گردی مسرور جمعیتی بالغ بر 3000 نفر در این مراسم حضور داشتند.