چهارمین جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان آستانه اشرفیه در سالجاری به خسرو آرنگ فرماندار آستانهاشرفیه و اعضای کمیته پسماند شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
رییس اداره محیط زیست آستانه اشرفیه ضمن تمجید از عملکرد شهرداری بندرکیاشهر در موضوع مدیریت پسماند بیان کرد: جایگاه زباله در آغاز فعالیت مدیریت شهری فعلی، وضعیت مناسبی نداشته ولی با تلاشهای مجموعه شهرداری شرایط رو به رشدی داشته و در وضعیت مطلوب می باشد و همچنین در موضوع تفکیک از مبداء پسماند، در جایگاه هفت درصد نرم کشوری قرار دارد.
دبیر کمیته پسماند افزود: بیشترین قانونگریزی در دهیاران شهرستان مشاهده شده است که پس از چندین اخطار دهیاران خاطی به مراجع قضایی معرفی شدند.
حسینزاده ادامه داد: مپ روستایی باید اجرا شود و سالکده نمونه یک روستا موفق است.
“مرتضی عاطفی” شهردار بندرکیاشهر: مباحث فرهنگی و آموزش صحیح در موضوع پسماند در اولویت قرار دارند. از مجموعه فعالیتهای این حوزه میتوان به اجراء طرح شهردار مدرسه و توزیع ۵۵۰ کارت عضویت زیستیار به دانشآموزان از این قبیل برنامهها اشاره کرد.
شهردار بندرکیاشهر در ادامه شرح داد: با توجه به حجم بالای زباله خشک در ادارات، با هماهنگی فرمانداری و مکلف کردن ادارات میتوان از این حجم بالا، کاست.
“خسرو آرنگ “فرماندار آستانه اشرفیه در موضوع پسماند شهر آستانه بیان کرد: باید پسماند آستانهاشرفیه را از دو جهت ببینیم؛ در مقایس کوچک در همان شهرک صنعتی پرکاپشت کود آلی است که موافقتنامه و پروانه بهرهبرداری دارد، اما موضوع توسعه است که برای آن باید فضای بزرگتر و مناسبتری دیده شود که در همان نقطه کشل آزدسرا دیده و سیاستگذاری شود و توسعه در آنجا شکل بگیرد.
وی تصریح کرد: تاسیسات موجود در شهرک صنعتی برای امحاء زباله باید به کشل انتقال و زباله سوز در مجموعه کشل راه اندازی شود که این امر نیازمند طرح مطالعاتی و سیاستگذاری است.
فرماندار آستانه اشرفیه در پایان گفت: فرهنگسازی امر مهمی است که میتوان به فعالیتهای شهرداری بندر کیاشهر در این زمینه اشاره کرد.